SPELREGELS BEZORGEN

Wij zijn een shop-in-shop vestiging. Wij bieden artikelen aan van verschillende groothandelaren, fabrikanten en importeurs. De artikelen zijn dus tot aan het moment van verkoop het eigendom van deze leveranciers.

Ruilen en retourneren kan binnen 7 dagen, mits het artikel niet duurder is dan 200 euro. Uiteraard is het product onbeschadigd, ongeopend en verkoopbaar. Maatwerkartikelen kunnen helaas niet worden omgeruild. Wij geven geen geld terug.

Wij werken volgens het cash & carry concept, je kunt veel meteen meenemen uit de winkel. Ook mag je het artikel gratis 10 dagen laten staan. Hierna wordt een kleine vergoeding per dag in rekening gebracht.

Voor grotere producten is het mogelijk om de artikelen (na volledige betaling) bij je thuis te laten bezorgen. De kosten hiervoor kun je bij de infobalie laten berekenen.

Het grootste deel van onze meubelen is ook te bestellen. Bestellingen kun je regelen bij één van onze informatiebalies.

Onze winkel is ingedeeld in verschillende woonstijlen, met bij elke afdeling een sfeerkamer. Ook vind je bij elke afdeling een informatiebalie, waar je terecht kunt met vragen, advies en bestellingen.

Je kunt bij ons met PIN en contant betalen.

Bij ons gelden de wettelijke garantiebepalingen

1

2

3

4

5

6

7

8

© 2017 HANGAR 20

COMPANY

BEZORGEN

CONTACT

[email protected]

023 792 0792

 

Spaarneweg 20,

2142 EN Cruquius