INSPIRATIE

Hangar 20 inspireert, maakt woontrends tot leven en is verrassend. Struin door de inspiration points van Hangar 20. De stylisten richten de ruimtes steeds anders in. Je krijgt nieuwe ideeën en je ontdekt de nieuwste trends uit de grote woonbladen. Van strak en modern tot cosy. En van een stoere kamer vol spannende elementen met een vintage look tot een luxueus interieur met rijke, comfortabele materialen. Elke maand worden de collecties aangevuld. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken.

TRENDS

Denim Drift is de kleur voor 2017. Dit is een rijke indigoblauw met verweerde grijstinten. Denim Drift is een mooie en tijdloze grijsblauw dat afhankelijk van de toepassing steeds een andere uitstraling heeft. Deze zachte blauw combineert fantastisch met diep denim blue en natural green. Denim Drift is prachtig te combineren met verschillende interieurstijlen.

 

Materialen

Glans en glamour zien we terug in stoffen fauteuils, banken en in raambekleding. Koper zagen we de afgelopen jaren steeds meer en wordt aangevuld met brons in lampen en accessoires. Brons is stijlvol en warm. De ambachtelijke imperfectie past helemaal bij industriële interieurs met ruwe muren, ruig hout en basic beton.

 

Natuurlijk

De natuur komt weer de kamer in. Planten, palmen, klimmers en kruiden. Kies je voor verschillende potten of juist voor één tint? Wij raden je terracotta aan. Je hebt het gevoel dat je in een tuinkas woont als je al die mooie planten om je heen hebt. En het combineert prachtig met denim, leer en natural wood.

© 2017 HANGAR 20

COMPANY

BEZORGEN

CONTACT

[email protected]

023 792 0792

 

Spaarneweg 20,

2142 EN Cruquius